Понеділок, 06.05.2024, 07:30
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Бджолиний підмор | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Продукти бджільництва
Бджолиний підмор - це просто загиблі бджоли. На пасіці вони є цілий рік, але під час сезону більшість бджілок гине поза вулика, а трупики з вулика бджоли виносять подалі від будинку. Максимальна кількість бджолиного підмору на пасіці буває під час весняної ревізії сімей бджіл, саме в цей час його найзручніше заготовити про запас.
Слід мати на увазі, що використовувати можна не весь підмор, а тільки той, який добре зберігся, тобто свіжий, абсолютно сухий, без цвілі і запаху. Якщо протягом зимівлі підмор зі сміттям періодично вигрібали з вуликів, то до весняної ревізії в них і залишається свіжий і чистий, що відповідає необхідним вимогам.
Діючою речовиною бджолиного підмору є хітин (хітозан). Хітозан-меланіновий комплекс, отриманий з бджолиного підмору, сприяє зниженню високих рівнів холестерину в крові, запобігає атеросклерозу, очищує кишечник, нормалізує його функцію, зменшує всмоктування токсинів, що робить можливою профілактику захворювань шлунково-кишкового тракту, діє як профілактичний засіб при ризику розвитку діабету .
Хітозан активізує загоєння опікової і ранової поверхні без утворення рубців, при нанесенні на рану діє знеболюючим еффектом.


 
З цією та іншою продукцією можете ознайомитись на сайті:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCozCopyright MyCorp © 2024