П`ятниця, 19.04.2024, 23:41
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Ідеї для сніданку | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Продукти бджільництва


Ідеї для сніданку

Не всі дітки люблять їсти сир, але от приготувавши різноманітну пасту для бутербродів, будуть із задоволенням наминати страву.

Для приготування першого виду пасти потрібно взяти півсклянки нежирного сиру, додати до нього дві ложки сметани або вершкового масла. Розтерти банан вилкою, отримане пюре додаємо до сиру і кладемо столову ложку меду. Все це ретельно перемішуємо і збиваємо. Отриманою пастою можна намазувати грінки, а можна їсти і так.

Для другого виду пасти нам також знадобитися сир і мед. Беремо апельсин, очищаємо його від шкірки, часточки чистимо від плівок і шкірки, потрібно постаратися не пом'яти часточки, акуратно їх ріжемо на невеликі шматочки. Нам знадобитися кілька листочків меліси, які потрібно буде подрібнити, і чайна ложка кедрових горішків, розтертих у ступці. П'ять столових ложок сиру змішують зі столовою ложкою вершкового масла або сметаною, додають до них мелісу, кедрові горішки і столову ложку меду. Все збиваємо до утворення однорідної маси пухнастою. В отриману пасту акуратно вносимо апельсин, перемішуємо так, щоб його не пом'яти. Пасту можна не тільки намазувати хліб, а й їсти просто так, досить смачне, поживне і калорійне блюдо.

Для приготування не звичайною, але дуже смачною пасти потрібно взяти п'ять столових ложок сиру, половину скибочки плавленого сиру (50 грам), кілька листя малини і чайну ложку меду. Сир і сир протирають, листя подрібнюють, всі разом з медом змішують і збивають. Хліб для бутербродів злегка підсушують в духовці.

Дуже сподобається дітям і крем з вівсянки. Для його приготування потрібно взяти дві столові ложки вівсяних пластівців, залити їх половиною склянки холодного молока.

Поставити вівсяне молоко на водяну баню трохи підсолити і додати цукру, прогрівати на невеликому вогні до загусання. Дати трохи охолонути вівсяним пластівців і покласти туди шматочок вершкового масла, столову ложку подрібнених волоських горіхів і меду за смаком. Такий сніданок буде не тільки поживним, але і корисним як для дітей, так і для дорослих.

Приємного апетиту!

Безкоштовний конструктор сайтів - uCozCopyright MyCorp © 2024