Лосось в медово-імбирно-гірчичному соусі
Обов'язково спробуйте зробити лосось в медово-імбирно-гірчичному соусі! Замість лосося можна взяти будь-яку рибу, я пробувала і з сьомги - страва дивовижно смачне. Інгредієнти: Філе лосося, мед, гірчиця, свіжий імбир, оливкова (або будь-яке інше рослинне) масло
Філе свіжого лосося середньої величини обполосніть холодною водою. Промакніте насухо і викладіть в змащені оливковою або іншим рослинним маслом глибокий лист. У невеликому посуді змішайте приблизно 6 столових ложок меду, 2-3 столових ложок хорошою гірчиці і 1-2 столові ложки свіжого імбиру тертого на дрібній (картопляної) тертці. Гарненько розмішайте і викладіть на рибу.
Постарайтеся гарненько обмазати рибу, не залишаючи прогалин, щоб риба не вийшла занадто сухий. У такому вигляді рибу можна готувати в духовці, аерогрилі або, якщо філе розділити на порції, на грилі. У духовці, при температурі градусів 190-200 °С риба буде готова хвилин через 20 - 25 в залежності від товщини філе.
Приємного апетиту!
Філе свіжого лосося середньої величини обполосніть холодною водою. Промакніте насухо і викладіть в змащені оливковою або іншим рослинним маслом глибокий лист. У невеликому посуді змішайте приблизно 6 столових ложок меду, 2-3 столових ложок хорошою гірчиці і 1-2 столові ложки свіжого імбиру тертого на дрібній (картопляної) тертці. Гарненько розмішайте і викладіть на рибу.
Постарайтеся гарненько обмазати рибу, не залишаючи прогалин, щоб риба не вийшла занадто сухий. У такому вигляді рибу можна готувати в духовці, аерогрилі або, якщо філе розділити на порції, на грилі. У духовці, при температурі градусів 190-200 °С риба буде готова хвилин через 20 - 25 в залежності від товщини філе.
Приємного апетиту!