П`ятниця, 29.03.2024, 02:27
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Пряники медові | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Продукти бджільництва

Пряники медові

Зварити сироп: налити в каструлю води, покласти цукор, мед і кип'ятити, поки не розчиниться цукор. Після цього зняти каструлю з сиропом з вогню, всипати в неї 3 / 4 всієї кількості просіяного борошна і швидко перемішати веселкой так, щоб вийшло густе тісто.

Коли заварені тісто охолоне до кімнатної температури, покласти в нього розм'якшене вершкове масло, соду, попередньо змішану з однією столовою ложкою борошна, що залишилася просіяне борошно, цедру з лимона. Все це місити, поки тісто не стане однорідним.

Розкачати тісто качалкою на стіл, посипати борошном, в прямокутний пласт товщиною близько 1 см, посипати борошном і вирізати з нього фігурною або круглої виїмкою пряники. Укласти пряники на змащений маслом лист, змазати яєчним жовтком і випікати в духовці.

Борошно пшеничне 250 г, мед натуральний 100 г, сода 2 г, яйце (жовток) 1 / 2 шт., Цукор 70 г, масло вершкове 30 г, вода 50 г, лимон 1 / 4 шт

http://www.contragent.com.ua

Безкоштовний конструктор сайтів - uCozCopyright MyCorp © 2024